update: 29-11-2021
 

Stand van zaken:

Vakantieparken in Nederland zijn geopend. De ruime opzet maken het park uitermate geschikt om met het gezin te genieten van de rust en ruimte. Veilig en verantwoord op vakantie gaan kan alleen met de basisregels die voor iedereen op het vakantiepark gelden. 

  • Gun elkaar ruimte.
  • Was vaak je handen.
  • Heb je klachten: blijf binnen én laat je zo snel mogelijk testen.
  • Stel je vooraf op de hoogte van onze coronamaatregelen en algemene voorwaarden
  • Raadpleeg altijd jouw reis- en annuleringsverzekering: ook m.b.t. coronabesmetting. 
  • Hou rekening met beperkingen m.b.t. faciliteiten.

Goed om te weten: 

  1. Informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen vanuit overheden.
  2. Bij (reis)adviezen in jouw land en/of regio van herkomst voor Nederland/Zuid-Holland gelden onze reguliere algemene voorwaarden.
  3.  Voor reserveringen via touroperators dienen wij te verwijzen naar de voorwaarden van desbetreffende touroperator. 
 
Optie bij reservering van accommodatie (cabin)

Corona-Actie

Kies voor meer zekerheid en kies nú voor onze corona-omboekgarantie (af te nemen binnen 7 dagen ná reservering). U kunt tot 9 dagen voor uw aankomstdag uw vakantie verplaatsen naar een ander moment, op basis van beschikbaarheid, binnen 1 jaar.

Let op: indien u gebruik maakt van deze corona-omboekgarantie en het nieuwe vakantiemoment duurder is dan de eerder gemaakte reservering, dient u het openstaande bedrag bij te betalen. Indien het nieuwgekozen vakantiemoment goedkoper is dan de eerder gemaakte reservering, betalen wij het overige bedrag uit in een voucher. Deze voucher is dan in te zetten voor een willekeurig te kiezen vakantie op ons park. 

De corona-omboekgarantie wordt als optie aangeboden (alleen via eigen website) tijdens het reserveringsproces voor 39- euro per reservering sinds 15 september 2021.