1. Op 900 meter van strand en zee
  2. nieuw sanitairgebouw in 2021
  3. ruime kampeerplaatsen
  4. dichtbij centrumgebied
 

Kamperen aan zee 

Van tent tot vouwwagen, van caravan tot camper. Geniet van onze ruime plekken én binnen loopafstand ligt het totaal vernieuwde centrumgebied van het vakantiepark met (binnen)speeltuinen, natuurlijke zwemvijver en een gezellige bistro. Het strand en de Noordzee ligt op sléchts 900 meter van de camping. Tijdens het reserveren kies je op de plattegrond zelf je favoriete plekje. Zonder extra kosten!

 

Onze kampeerplaatsen(3)

From
€32

Comfort

Netherlands, South Holland, Ouddorp
6NoSome
  • 10 ampère
  • Water supply and drainage
From
€29

Standard

Netherlands, South Holland, Ouddorp
6No2
  • 4 ampère
From
€26

Camping place

Netherlands, South Holland, Ouddorp
6No2
  • Only for campers
  • 10 ampère
 

In het voorjaar van 2021 is het grote sanitairgebouw volledig gerenoveerd. Het gebouw is uitgerust met een wasserette en een douche/wc-ruimte voor minder-validen. Ook zijn er familiedouches en kindertoiletten. Buiten is er ruimte voor het spoelen van surfpakken en het wassen van de hond. 

 
 

Voel je vrij! 

De Klepperstee is ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een vakantiepark in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan, camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Op De Klepperstee zijn bijzondere voorzieningen te vinden, zoals de natuurlijke zwemvijver en sfeervolle bistro met binnenspeeltuin. Het enthousiaste animatieteam zorgt bijna dagelijks voor een actief programma op de camping en het Strandplein Ouddorp Duin. Op sléchts 900 meter liggen de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden met volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten.