Concert at Sea is hét evenement van de Brouwersdam. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een meerdaags muziekfestival aan de Noordzee. Dansen aan zee met een ondergaande zon, waan jij jezelf al in deze gedachte? Sinds de eerste editie is Vakantiepark De Klepperstee één van de officiele festivalcampings. Niet zo gek, met het festivalterrein op fietsafstand. Natuurlijk kun je ook de pendeldienst gebruiken: de bus stopt voor voor de hoofdingang van onze camping! Voor een plek op onze festivalcamping (Gelderse Roos) is een CAS-arrangement nodig. Het arrangement is alleen de reserveren via de website van Concert at SEA.

Alle kampeerplekken op festivalcamping zijn inmiddels gereserveerd. 
 

Op de festivalcamping

onderstaande geldt alleen voor gasten met CAS-camping-arrangement.  

  • Incheck

We vragen je vriendelijk vragen om je te melden bij de receptie met jouw vouchers voor het CAS-arrangement. Bij het inchecken ontvang je meer informatie over je plek, eventueel pendelbuskaartjes en een pincode voor de slagboom. Onze normale inchecktijd op de camping is om 13.00 uur. Kom je op vrijdag aan, is eerder inchecken vaak al mogelijk.

  • Toegang tot park

Met de jouw persoonlijke pincode kun je bij de slagboom bij de hoofdingang pér keer met één auto tegelijk het park oprijden. Per kampeerplek mag je uiteindelijk één auto laten staan. Maar we vragen je vooral om zoveel mogelijk gebruik te maken van de twee algemene parkeerplaatsen (P1 en P2).

  • Uitcheck

Na twee of zelfs drie dagen Concert at Sea is niks fijner dan op zondag lekker uit te slapen. Onze normale uitchecktijd op de camping is 11.00 uur. Met Concert at Sea maken we een uitzondering voor je! Wij vragen je vriendelijk uiterlijk 13.00 uur je kampeerplek te verlaten. Op Drive-In Camperpark en bij onze verhuuraccommodaties geldende de reguliere uitchecktijden. 

  • CAS-ontbijt

Naast de reguliere broodjesservice biedt Bistro Skål op vrijdag, zaterdag en zondag ook een speciaal CAS-ontbijt om mee te nemen. De broodjes en het ontbijt zijn voor vrijdag, zaterdag en zondag online te reserveren

  • Bistro 

Tijdens Concert at SEA is de bistro op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Tussen 10:30 en 17:00 uur is er CAS-lunch (vlees, vis of vega). Vanaf 17:00 tot 19:30 uur is de keuken geopend voor diner a la carte of het afhalen van snacks en pizza's (12:00 - 20:00 uur). 

  • Stroom 

Om op jouw plek van de stroom gebruik te maken heb je een zogenoemde CEE-stekker nodig. Vergeet deze niet mee te nemen. Hou rekening met de beschikbare stroom: op de velden A tot en met E 10 ampére en op veld F 4 ampére. 

  • Wi-Fi

Wij bieden onze gasten gratis Wi-Fi aan. Dit betreft Wi-Fi voor recreatief gebruik. In combinatie met de drukte kunnen wij in het CAS-weekend geen garantie bieden op de snelheid en beschikbaarheid van het netwerk. We hopen op je begrip. 

 

Regel je busvervoer

Zoals geschreven... het festivalterrein ligt op fietsafstand van Vakantiepark De Klepperstee, maar er rijdt ook een speciale CAS-pendeldienst. Op vrijdag en zaterdag rijdt er een bus van Concert at Sea tussen het festivalterrein en de bushalte voor De Klepperstee. Controleer zelf goed of de pendelbus onderdeel is van jouw CAS-arrangement. Zo ja, ontvang je de pendelbuskaart van ons bij het inchecken. Let op: De organisatie heeft nog een beperkt aantal losse pendelbuskaarten beschikbaar. Die kaarten kun je zelf bestellen op de website van Concert at Sea vóór 26 juni. 

Concert at Sea
 
Concert at Sea
Meer weten over het festival? Klik hier voor de website van Concert at SEA
 
 

Op het park 

De reserveringen bij één van onze verhuuraccommodaties of op het Drive-In Camperpark vallen niet onder het CAS-camping- arrangement en zijn op basis van beschikbaarheid te boeken via onze website. Let op: op deze reserveringen gelden onze reguliere voorwaarden en in- en uitchecktijden. Ook is het bijplaatsen van extra (bijzet)tenten is bijvoorbeeld niet toegestaan. 

Vakantiepark De Klepperstee bestaat verder - naast de camping - uit een bungalowpark en plaatsen voor vaste gasten. Ook zij grijpen vaak dit weekend aan voor een bezoek aan Concert At Sea. Let daarbij wel op dat je zélf kaarten voor het festival hebt en (eventueel) kaarten voor de pendelbussen op vrijdag en zaterdag regelt.  

Nachtrust
Normaal gesproken houden wij op de camping en het park een nachtrust aan vanaf 23:00 uur. Tijdens het festival vragen wij onze gasten om bij terugkeer van het festival rekening te houden met de omgeving en mede-gasten. Tegen 01:30 uur is een volledige nachtrust weer gewenst. In de avond en nacht is extra beveiliging op en rond het park ingehuurd. 

 

Nog vragen!? 

Heb je nog vragen of opmerkingen over je CAS-verblijf? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0187-681511 of via mail: info@klepperstee.com.

 

Veelgestelde vragen
Antwoord op de veel gestelde vragen

Heb je een vraag over jouw verblijf? Vind hier de antwoorden op de veelgestelde vragen aan Vakantiepark De Klepperstee. Of neem contact met ons op!
 

parkapp
Heb jij 'm al op jouw mobiel?

De parkapp van Klepperstee biedt allerlei handig informatie over een verblijf op en rond ons vakantiepark in Ouddorp aan Zee.