Holiday park De Klepperstee

Eden C28

Availability and Price
 
 
 

7 reviews


 1. 7.5

  Heerlijk huisje, fijne omgeving

  March 2023 - G.

 2. 9.1

  Wij verbleven in een fijne, mooi ingerichte, lichte Cabin. We hebben vooral genoten van het 'centrum' op de Klepperstee. De kinderen (2,5 en 5 jaar) konden lekker spelen (met andere kinderen) in de binnenspeeltuin terwijl wij in het restaurant zaten voor een kopje koffie, een borrel of avondeten. De bedienen was super! Er hangt een heel gemoedelijke sfeer en alle medewerkers zijn erg vriendelijk. Het is zowel voor kinderen als voor volwassenen goed ingericht.

  January 2023 - N.

 3. 9.4

  Keine Autos am Haus und kein Fernseher

  December 2022 - T.

 4. 8.3

  Het comfort van het huisje en de stilte op het park... heerlijk!

  September 2022 - v.

 5. 9.2

  Alles war sehr durchdacht, das Haus war toll. Der Strand leider nicht. Wir mussten immer mit dem Auto zu einem schönen Strand fahren! Der Strand vor Ort ist so breit da läuft man ewig zum Wasser! Schade! Die Anlage selbst ist super!

  September 2022 - K.

 6. 9.2

  Heel fijn verblijf gehad en een prettig huisje. De speelvoorzieningen, zwemvijver en bistro waren heel fijn. Ook de locatie bij het strand was perfect.

  August 2022 - v.

 7. 9.9

  Geweldig verblijf gehad in een nieuwe cabin! Een zeer originele en bijzondere accommodatie, prachtig aangelegd en met veel ruimte rondom de accommodatie. De airco's brachten verkoeling, de raampartij boven de badkamer waren top en de ruimtes leuk en trendy ingericht. De cabins zijn een absolute aanrader en de faciliteiten op de Klepperstee zijn een verademing. En de ligging? Het strand van Ouddorp Duin (loopafstand) is misschien wel het mooiste strand van Nederland!

  July 2022 - Lars B.