De Klepperstee

Oep C10

Availability and Price
 
 
 

26 reviews


 1. 9.6

  Da es in der Vorsaison war, gab es nicht viel Animation und die Karte des Bistros Wasser reduziert. Das ist aber völlig in Ordnung. Die Anlage ist wirklich sehr schön.

  April 2023 - K.

 2. 7.8

  - Heerlijk huisje, ook bij slecht weer. Goede kookvoorzieningen. - Gebruik sauna. - Duurzame uitstraling. - Goede communicatie bij aankomst buiten openingstijden en vragen.

  April 2023 - M.

 3. 7.6

  Geweldige ervaring in een Wikkelhuisje. We zouden er nog veel meer willen uitproberen…

  March 2023 - H.

 4. 8.4

  Das Restaurant SKAL war sehr gut und auch der Check-In und Out hat super geklappt.

  March 2023 - S.

 5. 8.2

  het vuurwerkverbod en de naleving daarvan, de uitstraling van het park met veel groen en mooie duurzame huisjes, de kruiden bij de bistro buiten, de gezellige ruimte bij de receptie, het natuurzwembad en de kleine barrelsauna met buitendouche

  January 2023 - K.

 6. 8.8

  Accomodatie, sfeer, omgeving, rust

  November 2022 - Mr K.

 7. 6.9

  Het duurzame karakter

  October 2022 - N.

 8. 8.6

  Fijne plek, vriendelijk personeel.

  September 2022 - T.

 9. 8

  We zijn speciaal voor het Wikkelhouse gekomen om dat eens te ervaren, en dan juist die met een permanent bed gelijkvloers. Het huisje is erg leuk om in te verblijven met een prettige opgewekte sfeer erin. Het hout binnen, de ronde raampjes, het vele daglicht binnen en de details die net even anders en goed doordacht zijn, zijn erg prettig om het verblijf speciaal te maken. Er is veel ruimte en een ruimtelijke beleving binnen waarbij dan ook opvalt dat de badkamer ineens passen en meten is. De slaapkamer met de twee bedden boven elkaar hebben we als kleedruimte gebruikt. Als ‘slaapkamer’ is het meer een kast en lijkt mij niet prettig om in te slapen

  September 2022 - v.

 10. 8.6

  No review left

  August 2022 - L.

 11. 8.1

  Voor kinderen veel speelplezier, fijne plek en mooie accommodatie.

  August 2022 - K.

 12. 7.5

  Geweldige ligging en faciliteiten! Op De Klepperstee is genoeg te doen en te ontdekken voor de kids. Het wikkelhuisje was ook erg leuk, aangenaam en veel privacy vanwege de begroeiing. Leuk /lekker dat er 1x per week een viswagen en fruitcamper aanwezig zijn. De goochelaar was echt de topper van de week. De kinderen hebben genoten van zijn trucs! Leuk dat De Klepperstee dit soort events faciliteert! Het natuurzwembad zag er netjes en verzorgd uit. Werd ook elke dag onderhouden ( hekje kapot, volgende dag gemaakt). Flora binnen het park erg mooi onderhouden.

  July 2022 - v.

 13. 7.4

  No review left

  May 2022 - D.

 14. 9.1

  Oep is een leuke Tiny house voorzien van alle gemakken. 1 aandachtspunt is dat het fijnnzou zijn als er een paar extra haken aan de muur hangen om een jas of vest op te hangen. Het was afgelopen week fris en we konden onze winterjassen niet fijn kwijt.

  May 2022 - K.

 15. 8.8

  het was heerlijk

  March 2022 - K.