De Klepperstee

Stulp C23

Availability and Price
 
 
 

8 reviews


 1. 6.7

  Trotz jeder Menge Personen in der Anlage ruhig und wenig Lärm im Haus erlebt, andere Mitbewohner in der Nachbarschaft sehr diskret und freundlich. Insgesamt zu teuer vor allem wenn keine Kinder mit genommen werden! Wir sind mit unserer Tochter und deren Kleinkind gekommen. Die hintere Türe musste während unseres gesamten Aufenthalts offen bleiben da der Schließmechanismus nicht funktionierte!!!

  August 2023 - H.

 2. 7.2

  Die Damen an der Rezeption waren sehr nett und hilfsbereit! Vielen Dank! Schöne Anlage.

  June 2023 - H.

 3. 7.9

  Ein schönes Badezimmer Gute Ausstattung im Küchenbereich

  March 2023 - S.

 4. 9.7

  No review left

  October 2022 - D.

 5. 9.3

  Het personeel was erg vriendelijk, het vakantiehuisje was netjes en er is overal zeer goed over nagedacht, duurzaam en efficient.

  September 2022 - v.

 6. 8.7

  1e ervaring in een Tiny huis, smaakt naar meer. Tevens alles goed onderhouden

  September 2022 - S.

 7. 8

  de sfeer vond ik prettig, (ontspannen en gezellig), net even anders dan doorsnee vakantie parken. De Scandinavische stijl van het park en de huisjes vond ik erg leuk en mooi. het was een zeer fijn verblijf. Medewerkers van het restaurant zeer ontspannen en vriendelijk (ondanks de drukte geen gejaagd gedoe)

  August 2022 - S.

 8. 9.5

  Het huisje, Stulp 23, was fantastisch. Super leuk en knus! We hebben echt genoten van ons weekend op de Klepperstee en zijn helemaal tot rust gekomen. Het park is ook echt heerlijk!

  August 2022 - p.